Logga in för att hantera

Frågor & svar

Har ni någon bindningstid?
Nej. Vi tillämpar ingen bindningstid. Ni beställer smidigt och tryggt via hemsidan, sedan lagras kortuppgifterna och ert kort debiteras varje onsdag klockan 21:00 under förutsättningar att pengar finns på ert konto. Ni kan därefter avsluta abonnemanget när som helst via er inloggning. Vill ni med andra ord testa vår tjänst en lördag går det bra.

Levererar ni till villor och radhus?
Ja, vi levererar till villor och radhus under förutsättningen att du är hemma och personligen kan ta emot bagerikassen. Vi kan även hänga bagerikassen utomhus på dörrhandtaget om du själv önskar. I det fallet avsäger bagerikassen sig från att brödet tar eventuella skador på grund utav väderförhållanden som exempelvis minusgrader.

Hur betalar jag?
Betalning sker via Nets.

Hur många dagar per vecka kan jag abonnera? 
Vi levererar enbart på lördagar. 

Tillkommer frakt på min beställning?
Nej, paketering och leverans ingår i alla beställningar. 

Vilka städer levererar ni i?
Just nu levererar vi i Uppsala och Stockhol. Genom att knappa in din postkod på första sidan kan du se om vi leverera bagerikassens produkter till din adress.  

Kan jag ångra mitt köp?
Vi är undantagna ångerrätten med stöd i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler då dessa produkter riskerar att förstöras, förbrukas eller väsentligt försämras under ångerfristen. Ångerrätt tillämpas innan du hunnit få din första leverans.

Hur lång period betalar jag för?
Du betalat för en vecka i taget. Du kan säga upp ditt abonnemang när som helst.

Hur långt innan måste jag pausa en leverans om jag inte är hemma?
Ditt kort debiteras varje onsdag 21:00. Du måste därför logga in och pausa innan 21:00 onsdag. 

När får jag min första leverans efter bokad bagerikasse?
Du får din första bagerikasse lördag samma vecka om du beställer före 21:00 onsdag. 

Är era bröd ekologiska?
I den lilla bagerikassen är alla bröd stenungsbakade på närproducerat och ekologiskt mjöl. I den stora bagerikassen är alla bröd också stenungsbakade på närproducerat och ekologiskt mjöl förutom tekakan och frallan. 

Hur färskt är brödet ni levererar?
Det är svårt att få tag på färskare bröd än på detta sätt. Bröden bakas tidig morgon och när de fått tid att andas efter att ha kommit ut ur stenugnen så kör våra chaufförer ut bröden direkt till ditt dörrhandtag. 

Vad kostar de olika bagerikassarna?
Den lilla bagerikassen kostar 55:-/leverans i Uppsala och 59:-/levernas i Stockholm. Den stora bagerikassen kostar 85:-/leverans i Uppsala och 89:-/leverans i Stockholm. Vilka bröd som ingår i respektive bagerikasse kan du läsa mer om HÄR.

Vilken tid på morgonen levereras bagerikassen?
Du har möjlighet att välja leveransfönster mellan klockan 06:00-08:00 eller klockan 08:00-10:00. Vi kan dock inte garantera att det kommer att levereras vid dessa tidpunkter men våra ambitioner är givetvis att försöka leverera vid det valda tidsspannet.

Jag bor i en lägenhet med tagg-system utan portkod men med porttelefon, hur funkar det?
I det fall din byggnad har porttelefon bär du som kund ansvaret för att vara tillgänglig och svara vid leverans under det leveransfönster som du avtalat med oss. 

Min portkod är inte aktiv fram till klockan 07:00 på morgonen. Kan ni leverera ändå?
Har du en portkod som är inaktiv under natten och blir aktiv vid klockan 07:00 måste du välja det senare leveransfönstret (08:00-10:00) för att vi ska kunna leverera kassen. Alternativt välja det tidigare leveransfönstret men då komma ner och ta emot kassen. 

Kan jag byta bagerikasse under mitt aktiva abonnemang?
Du kan byta bagerikasse via din inloggning. Bytet skall ske senast 21:00 onsdag för att du ska få din ändrade bagerikasse samma lördag. 

Kan vi beställa bröd till vårt företag?
Självklart. Förutom portionsbröd och limpor har vi mycket annat att erbjuda företag runt om i Uppsala och inom tullarna i Stockholm. Titta på underflikarna vid "TILL FÖRETAG"-länken för att se utbudet. Fri leverans vid beställningar över 200 kronor. 

 

Sociala kanaler:     

Kundtjänst: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.