Logga in för att hantera

Omdömen

Samtliga omdömen är hämtade från storebadge.com

Storebadge är en förtroendeaccelerator för e-handel. Tjänsten används för att utvärdera nätbutiker baserat på kundomdömen -insamling av omdömen sker oberoende och baseras alltid på riktiga köp.


Omdöme lämnat av Karin Ritterr:
"Mycket gott bröd. Kom i tid. Mycket trevlig tjej kom. Sååå skönt att slippa springa till bagaren lördag morgon för färskt bröd"


Omdöme lämnat av Anders Johansson:
"Att få färskt bröd till frukost sätter guldkant på vardagen. Med bagerikassens leverans till dörren är det enkelt och bekvämt."


Omdöme lämnat av Birgitta Larsson:
"Underbart gott bröd, nog min bästa brödupplevelse. Bara att veta imorgon bitti kan jag gå till dörren öppna och där sitter en påse med underbara bröd. Att fixa frukost och bara njuta. Detta behöver Uppsala"


Omdöme lämnat av Marianne Sandberg:
"Det är en lyxig känsla att sticka ut handen och ta in kassen med nybakat bröd varje lördag. Har nu haft brödet sedan starten i januari, och är mycket nöjd! Marianne & Henryk"


Omdöme lämnat av Richard Carlsson:
"Gott bröd."


Omdöme lämnat av Jonas Jansson:
"Lyxig känsla att få hem nybakat bröd på lördagsmorgon. Lite väl dyrt kanske, så inget man unnar sig hela året, men trevligt i omgångar."


Omdöme lämnat av Kristina Nilsson:
"Bra och smidigt att beställa. Smidiga och serviceinriktade. Mycket trevligt företag att beställa av"


Omdöme lämnat av Camilla Skoglund:
"Mysigt med färskt bröd till lördagsfrukosten. Dessutom levererat av morgonglad budtjej. Kommer definitivt att beställa fler gånger!!! Rekommenderas varmt."


Omdöme lämnat av Elin Larsson:
"Underbart gott bröd och enastående service! Rekommenderar Bagerikassen varmt :) måste prövas!"


Omdöme lämnat av Malin Alpsjö:
"Äntligen i Uppsala! Kassen hänger på dörrhandtaget inom tidsramen och bröden är nybakta och precis så goda som man förväntar sig. En perfekt start på helgen! Bra med månadsabbonemang och att man kan pausa om man är bortrest. Rekommenderar verkligen bagerikassen!"


Omdöme lämnat av Åsa Karlsson:
"Super gott bröd rekommenderar verkligen detta"


Omdöme lämnat av Maud Uppvall:
"Semesterkänslan infinner sig varje lördagsmorgon när man i lugn och ro äter frukost och läser tidningen. Lyxen att äta nybakta bröd"

Sociala kanaler:     

Kundtjänst: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.