Logga in för att hantera

Uppsala

Triller mat & Bröd - Ett anrikt bageri som startade 1934 av Gustafsson och Karlsson.

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi startade 1983 som Café Linné på Svartbäcksgatan 24 där Lottas Linnébulle® kom till. Efter något år tog vi över grannbutiken och öppnade brödbutik på Svartbäcksgatan 22. Vårt lilla bageri på övervåningen till caféet blev för trångt så vi byggde nytt bageri i Bergsbrunna Tegelbruk och flyttade in i januari 1989. Cafeét och brödbutiken såldes efter några år.


om_images-236x300.jpg2009 bytte vi namn på företaget till familjenamnet Triller, matbröden är bakade på närproducerat, ekologiskt mjöl och gör i största utsträckning mackorna på närproducerade råvaro.

Idag har vi bageri, catering och festlokal i Bergsbrunna Tegelbruk, Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket, Café och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby. Under vår och höst hittar ni oss på fredagar även på Bondens egen marknad vid Resecentrum.

I företaget jobbar nu Lotta med man och mamma samt alla fem barn med respektive. Närproducerat, fairtrade och ekologiskt är något som ligger oss varmt om hjärtat.


 

Sociala kanaler:     

Kundtjänst: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.